Meld je dan aan bij de Scouting de Watergeuzen in Vlissingen!

10-12 jaar? Sluit je aan bij de DOLFIJNEN

Lijkt je het leuk om iedere week een spannende vaartocht te maken in de Binnenhaven met andere kinderen van jouw leeftijd? Kom dan bij de Dolfijnen en vaar mee met de andere jongens en meiden in een echte scoutingboot. 

De Dolfijnen hebben altijd een vol programma: ze zijn erg actief, leren en ondernemen veel avontuurlijke spelen zoals roeitrefbal, vuurtje-varen, een gaaf knokspel tegen de bad-guys en nog veel meer. Zo leren ze spelenderwijs om te gaan met hun vletten, verantwoordelijkheden en met elkaar. Natuurlijk leer je knopen, kompas en andere vaardigheden. Ook gaan ze in het voorjaar en in de zomer op kamp.

MEER WETEN?

Kijk even op onze website en kom gerust eens langs om kennis te maken!

Vanaf 12 jaar monster je aan bij de ZEEVERKENNERS

…. en worden de Zeeuwse wateren jouw zaterdagse place-to-be. Wanneer je bij ons aan boord stapt, maak jij direct deel uit van de bemanning en doe je gelijk mee met het spel. 

Zo vaar je bijvoorbeeld naar het Simonsdok of naar het Eiland en beleef jij het avontuur van zeer dichtbij. Want, waar kun je nou zeilen in het donker, kamperen op een verlaten eiland, gewoon chillen aan boord en maak je nieuwe vrienden voor het leven? Nou, bij de Zeeverkenners dus!

MEER WETEN?

Kijk even op onze website en kom gerust eens langs om kennis te maken!

TEKST OM RUIMTE TE MAKEN

Reis mee met Zr.Ms. van Speijk

Alsof je zelf aan boord bent! Met deze serie van de Koninklijke marine maak je een ECHTE, complete reis mee met het multipurposefregat Zr.Ms. van Speijk. Hier zie je deel 1, maar je kunt gewoon doorklikken – of alles achter elkaar bekijken!

Wil jij misschien later bij de marine?
www.werkenbijdefensie.nl/marine

TEKST OM RUIMTE TE MAKEN

TEKST OM RUIMTE TE MAKEN

Zeebenen gezocht

Een beroep als stuurman is een echte uitdaging waarbij elke dag anders is. Op de brug vertelt de 2e stuurman van de Pride of Rotterdam over zijn avontuurlijke baan.

Meer weten over het varen op zee?
www.zeebenengezocht.nl

TEKST OM RUIMTE TE MAKEN

Maritieme opleidingen in Zeeland

Hier zie je een filmpje over de sectie Zeevaart. Bekijk hier nog meer filmpjes over opleidingen en beroepen in de binnenvaart, visserij en goederenvervoer van ROC Scalda.

Meer weten?
www.scalda.nl